Proevers

Ondertussen proefden al een dertigtal klanten van mijn TaalBrouwsels. Een aantal onder hen zijn zo vriendelijk om mee te geven waarom ze die weten te smaken:

“Ik ont-moette Tommy en voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Zijn zachte uitstraling, geïnteresseerde blik en luisterend oor maken dat je zin hebt om écht te vertellen hoe het met je gaat. Al snel schreef Tommy dan ook teksten voor me en deed dat erg goed. In woorden geeft hij precies mee waar ik voor sta, wat ik wil doorgeven en aan wie. Ik beveel hem dan ook graag aan iedereen aan die oprecht wil communiceren.”
(Veerle Dobbelaere – veerledobbelaere.be)

“Tommy heeft een persbericht en direct mailing geschreven voor één van onze klanten. Hij dacht tijdens deze opdracht actief mee met ons en gaf mee richting aan de uitwerking van de campagne. Samen kwamen we tot een mooi resultaat waar de klant zich helemaal in terugvond. Zeker een aanrader om met Tommy samen te werken: een goede sparringpartner die helpt om elke campagne met een vlotte pen naar een hoger niveau te sturen.”
(Peter Verbinnen – M33 Building Brands)

“Als platform over goederentransport in Vlaanderen zoeken wij bij Flows regelmatig mensen met een goede pen om publireportages voor magazine en nieuwsbrief voor onze klanten uit te werken. Via Tommy hebben we al meermaals een zeer positieve samenwerking gehad waarbij zowel de klant als Flows terugkijken op een mooi resultaat. Door de professionele aanpak, het goed luisterend oor en de perfecte neerslag op papier kregen we prima teksten aangeleverd.”
(Henk Wathion – Flows)

“Tommy heeft voor mij een bedrijfsreportage geschreven. Het contact verliep heel vlot, het was een aangenaam interview en hij was onmiddellijk mee met het verhaal dat ik wilde vertellen. De tekst was snel klaar en van de eerste keer goed verwoord, er waren nauwelijks aanpassingen nodig voor het definitieve resultaat. Ik heb nadien veel lovende woorden ontvangen van collega’s en kennissen.  Het was fijn samenwerken met deze professionele en bekwame schrijver.”
(Rudy Maes – Eccellenza Restaurants)

“Ik hou van de directe aanpak van Tommy, die een publi voor Beliès schreef. Na een telefonisch interview met onze commerciële manager heeft hij in 250 woorden to the point en  gepassioneerd verteld over ons bedrijf. Onze commerciële manager was al enthousiast over het interview en dat gevoel werd versterkt na het lezen van de tekst. Dit was een eerste kennismaking en we hopen nog meer samen te werken.”
(Mirjam Mastenbroek – Beliès)